“De sessie met Monique heeft inzicht in mezelf opgeleverd. Ik ben dieper gedoken in de belemmeringen die in mij zaten en dat was heel emotioneel. Het lastige zat erin dat ik een diepere laag van mezelf moest onderzoeken. Het voelen kwam wat traag op gang, omdat ik als eerste reflex heb om zaken te analyseren en niet gericht te zijn op wat ik voel.”
--
“In het gesprek heb ik bij mezelf gemerkt dat ik nog verdriet had over het feit dat ik bij mijn vertrek ..  geen afscheid heb genomen. Die pijn zat er dus achter en die pijn voelde ik nog vaak waardoor ik moeite had met los laten.”
--
“Het gesprek betekent voor mij dat ik weer duidelijk heb in hoe ik ook alweer in het leven wilde staan. Hoe ik zelf wil zijn, over wil komen en wat ik voor mezelf en voor anderen wil beteken. Het is fijn om daar steeds weer bij stil te staan. ‘’De zaag scherp houden’’ is regelmatig nodig”.
--
“Elke keer vind ik het weer onaangenaam, om een uur lang over mezelf te praten. Door die tijd wél te nemen en Monique mij de juiste vragen stelt, is het  een waardevolle reflectie op mezelf. En is het voor mij elke keer weer een uur dat in-zicht geeft, soms opluchting en soms berusting. Maar altijd sluit ik het uur met een tevreden gevoel af.”  
--

Home       Werkwijze      Wie ben ik?     Dialooog     Leer-traject     Testimonial   Contact