Wie ik ben ...Monique Koolen
- Jungiaanse fundering I-II
- EQA Senior-practitioner coach - (Coaching academy international)
- Bachelor of arts (HKU) - Senior Arts and educationWat mij drijft is de verwondering, het kijken zien en ontdekken wat er gebeurt in de energie en de dynamiek tussen mensen. Vanuit nieuwsgierigheid naar de beweging van mijzelf in relatie tot de ander ben ik theater gaan maken. In het coachen leerde ik die beweging effectief in te zetten ten behoeve van de persoonlijke ontwikkeling. Coaching heeft mij richting gegeven; het heeft me geleerd te vertrouwen op mijn eigen ‘morele’ kompas, ruimte te creëren voor het tonen van mijn eigen kwaliteit, vooral in situaties waarin  het lastig en ongemakkelijk wordt,  omdat juist daar ontwikkeling kan plaatsvinden.

‘Ontwikkeling ontstaat uit het noodzakelijke verlangen het anders te willen doen’


Ik begeleid individuele cliënten, teams en organisaties die dezelfde weg willen gaan en het verlangen hebben om zichzelf hierin te professionaliseren. Mijn missie is om mensen aan te spreken op hun volledige potentieel en hen daarmee in beweging te brengen. Om vanuit eigenheid te leven en daar op een persoonlijke manier leiding aan te geven.

Als professional in de Kunsten heb ik ruime ervaring in het werken met mensen die functioneren binnen de Kunst en het Onderwijs. Daarin is het mijn missie om niet alleen de Kunst tot spreken te brengen maar het gesprek zo te faciliteren dat daarin verwondering, creativiteit en ontwikkeling kan ontstaan. 

Intake gesprek –
begeleidings voorstel

Is coaching iets voor jou - jouw team of organisatie? Maak hier afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.


Diensten:
• Individueel ontwikkelingstraject
• Persoonlijk leiderschap
• Teamcoaching
• Professionalisering in gespreksvoering

Home       Werkwijze       Wie ben ik?       Persoonlijke begeleiding       Contact