Reacties
(Om de privacy te waarborgen, zijn enkele namen achterwege gelaten)

Het traject dat ik bij Monique gelopen heb, liep samen met een lastige periode in mijn volwassen leven. Ik moest terug naar mijn kern. Monique had de kracht om mij tot stilstand te brengen en de aandacht te brengen naar daar waar het nodig was.”


----

“De coachingssessie met Monique heeft inzicht in mezelf opgeleverd. Ik ben dieper gedoken in de belemmeringen die in mij zaten en dat was ook heel emotioneel. Het lastige zat erin dat ik een diepere laag van mezelf moest onderzoeken. Het voelen kwam wat traag op gang, omdat ik als eerste reflex heb om zaken te analyseren en niet gericht te zijn op wat ik voel.”

----

“ ‘Waar moet het vandaag over gaan?’ is de standaard eerste vraag van Monique. En elke keer vind ik het weer onaangenaam, om een uur lang over mezelf te praten. Maar door die tijd wel te nemen en Monique de juiste vragen stelt, als waardevolle reflectie, is het voor mij elke keer weer een uur dat inzicht geeft, soms opluchting en soms berusting. En altijd sluit ik het uur met een tevreden gevoel af.”

-----Home       Werkwijze      Wie ben ik?     Dialooog     Leer-trajecten      Reacties      Contact