De Werkwijze 


Mijn begeleiding richt zich op de oorsprong van de vraag en gedragspatronen die daarmee samenhangen. Je doorloopt de gebeurtenissen om te ontdekken welke (on)bewuste processen en gedachtepatronen daarachter schuilgaan. 

In de begeleiding fungeer ik als gids, waarbij ik je ondersteunt en uitdaag op reis naar individuatie. Vertrouwen en wederzijds respect zijn daarin essentieel. Ik creëer een ruimte waar vertraging en reflectie centraal staan. Door te werken met onbewuste aspecten (schaduw) van je psyche en het inzetten van technieken zoals onder andere actieve verbeelding, help ik je om om de diepere betekenis achter je ervaringen te ontdekken. 

Ik kijk naar de mens (organisatie) als een geheel, inclusief fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten. Met een achtergrond in de kunst, heb ik een intuïtieve benadering.

Mijn praktijk is gevestigd in ons fijne huis, waar ik samen met mijn man woon. Hier, in een omgeving die veiligheid en rust biedt, begeleid ik mensen op hun reis naar zelfontdekking en heelheid.

“Het beeld dat ons heen en weer leidt naar de lijdende psyche
leidt ons ook naar boven en voorwaarts naar de genezing ervan”
- Stephen K. Levine -Is coaching iets voor jouw team? Maak hier afspraak voor een verkennend gesprek. 

 

Diensten:
• Persoonlijke- en loopbaanontwikkeling
• Teamontwikkeling
• Assessment; het in kaart brengen van jouw persoonlijkheidsprofiel, C.A.D.T ®

• Inrichten van leertrajecten 


• C.A.D.T. ®. Dit is een diagnostisch instrument dat een diepgaand inzicht geeft in de natuurlijke talenten en potentie van individuen en teams binnen een organisatie.


Home       Werkwijze      Wie ben ik?     Dialooog     Leer-trajecten      Reacties      Contact